Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
pasta z makreli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="beata-74" data-source="post: 917352" data-attributes="member: 6960"><p>Pasta z makreli wg Jamiego Oliviera przepis z miesiecznika kuchnia, bardzo smaczna pasta najlepiej smakuje tego samego dnia i na drugi dzien potem chrzan wietrzeje,</p><p> </p><p>podaje takie proporcje jakie sa w orginalnym przepisie ja je zmiejszylam odpowiednio do wagi makreli</p><p></p><p>800g makreli wedzonej</p><p>3-4 lyzki chrzanu</p><p>400 ml smietany </p><p>peczek natki pietruszki</p><p>sok i skorka z dwuch cytryn</p><p></p><p>Obrac makrele ze skory i osci ,podzielic na czesci dodac skorke z cytryny dodac chrzan smietane i wiekszosc natki ,wymieszac wszystko doprawic swiezo zmielonym pieprzem i posypac reszta natki , proponuje dodawac smietane porcjami zeby pasta nie wyszla zbyt rzadka .Smacznego </p><p></p><p>[ATTACH=full]47405[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beata-74, post: 917352, member: 6960"] Pasta z makreli wg Jamiego Oliviera przepis z miesiecznika kuchnia, bardzo smaczna pasta najlepiej smakuje tego samego dnia i na drugi dzien potem chrzan wietrzeje, podaje takie proporcje jakie sa w orginalnym przepisie ja je zmiejszylam odpowiednio do wagi makreli 800g makreli wedzonej 3-4 lyzki chrzanu 400 ml smietany peczek natki pietruszki sok i skorka z dwuch cytryn Obrac makrele ze skory i osci ,podzielic na czesci dodac skorke z cytryny dodac chrzan smietane i wiekszosc natki ,wymieszac wszystko doprawic swiezo zmielonym pieprzem i posypac reszta natki , proponuje dodawac smietane porcjami zeby pasta nie wyszla zbyt rzadka .Smacznego [ATTACH=full]47405[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
pasta z makreli
Top
Bottom