- Cze 24, 2005
- 16,855
- 668
- 113
Pasta z pszenicy
 
 
1 szkl. pszenicy
3 ząbki czosnku zmiażdzone
2 łyżki koncentratu pomidorowego
trochę oliwy
zielona pietruszka lub nie
sól
Pszenicę zalać na kilka godzin wodą , ugotować ,długo się gotuje, zmielić. Dodać pozostałe składniki i wymieszać.
Można pszenice po zmieleniu podgrzać na oliwie i dodać resztę składników i podgrzać aż się połączy,przełożyć do słoika
	
		
			
		
		
	
			
			1 szkl. pszenicy
3 ząbki czosnku zmiażdzone
2 łyżki koncentratu pomidorowego
trochę oliwy
zielona pietruszka lub nie
sól
Pszenicę zalać na kilka godzin wodą , ugotować ,długo się gotuje, zmielić. Dodać pozostałe składniki i wymieszać.
Można pszenice po zmieleniu podgrzać na oliwie i dodać resztę składników i podgrzać aż się połączy,przełożyć do słoika
 
				
		 
 
		 
 
		 
	 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	