Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta z roqueforta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1003961" data-attributes="member: 10341"><p>Przepis zaczerpnęlam z &quot;Przekąsek zimnych i gorących&quot; Barbary Bytnerowicz. Zmieniłam tytuł przepisu i trochę samo wykonanie tak, żeby mnie smakował. W oryginale był krem z rokpolu.</p><p><strong>Składniki</strong></p><p><strong></strong>25 dkg roqueforta lub rokpolu</p><p>4 łyżki śmietanki </p><p>12 orzechów włoskich bez łupinek ( ja wzięlam garstkę)</p><p>ćwierć pęczka szczypiorku (można więcej)</p><p></p><p>Ser pokruszyć widelcem, dodać śmietankę i utrzeć na krem. Dodać posiekane na spore kawałki orzechy (ja siekałam trochę drobniej), wymieszać z posiekanym szczypiorkiem. Podawać schłodzony z pieczywem jasnym albo ciemnym.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1003961, member: 10341"] Przepis zaczerpnęlam z "Przekąsek zimnych i gorących" Barbary Bytnerowicz. Zmieniłam tytuł przepisu i trochę samo wykonanie tak, żeby mnie smakował. W oryginale był krem z rokpolu. [B]Składniki [/B]25 dkg roqueforta lub rokpolu 4 łyżki śmietanki 12 orzechów włoskich bez łupinek ( ja wzięlam garstkę) ćwierć pęczka szczypiorku (można więcej) Ser pokruszyć widelcem, dodać śmietankę i utrzeć na krem. Dodać posiekane na spore kawałki orzechy (ja siekałam trochę drobniej), wymieszać z posiekanym szczypiorkiem. Podawać schłodzony z pieczywem jasnym albo ciemnym. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta z roqueforta
Top
Bottom