Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Węglowe dodatki, sałatki i sosy
Pasta z soczewicy MM
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ladybird" data-source="post: 335000" data-attributes="member: 1644"><p>Do chleba. Świetnie smakuje na razowcu z pomidorem lub ogórkiem.</p><p></p><p><strong>Pasta z soczewicy</strong></p><p></p><p>2/3 szkl. zielonej soczewicy</p><p>1 marchewka (w II fazie)</p><p>1 pietruszka</p><p>1/4 niedużego selera</p><p>1/2 białej części pora</p><p>1 mała cebula</p><p>1 łyżka oliwy</p><p>natka zielonej pietruszki</p><p>przecier pomidorowy</p><p>sól, pieprz ziołowy i czarny, majeranek i oregano</p><p></p><p>Soczewicę i jarzyny ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem majeranku. Posiekaną cebulę podsmażyć na oliwie z pieprzem i oregano. Wszystko razem połączyć i zmiksować. Dodać do smaku kilka łyżek przecieru pomidorowego. W razie potrzeby doprawić, wsypać posiekana natkę. Wymieszać.</p><p>Bardzo dobre.</p><p></p><p>Ponieważ tylko ja jem w domu wg zasad MM. Robię z połowy porcji i mam na 2-3 dni na śniadanie.</p><p>Przepis pochodzi ze strony <a href="http://metodamontignac.republika.pl/index.html" target="_blank">http://metodamontignac.republika.pl/index.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ladybird, post: 335000, member: 1644"] Do chleba. Świetnie smakuje na razowcu z pomidorem lub ogórkiem. [B]Pasta z soczewicy[/B] 2/3 szkl. zielonej soczewicy 1 marchewka (w II fazie) 1 pietruszka 1/4 niedużego selera 1/2 białej części pora 1 mała cebula 1 łyżka oliwy natka zielonej pietruszki przecier pomidorowy sól, pieprz ziołowy i czarny, majeranek i oregano Soczewicę i jarzyny ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem majeranku. Posiekaną cebulę podsmażyć na oliwie z pieprzem i oregano. Wszystko razem połączyć i zmiksować. Dodać do smaku kilka łyżek przecieru pomidorowego. W razie potrzeby doprawić, wsypać posiekana natkę. Wymieszać. Bardzo dobre. Ponieważ tylko ja jem w domu wg zasad MM. Robię z połowy porcji i mam na 2-3 dni na śniadanie. Przepis pochodzi ze strony [URL="http://metodamontignac.republika.pl/index.html"]http://metodamontignac.republika.pl/index.html[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Węglowe dodatki, sałatki i sosy
Pasta z soczewicy MM
Top
Bottom