Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta z soczewicy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Moniak" data-source="post: 1414325" data-attributes="member: 69"><p>Bo jaj wrażenie, że jak poleży długo to i ta czerwona robi się twarda. Może trafiłaś na jakąś &quot;wypoczętą&quot;. Ale nawet czerwonej 2 minuty to chyba mało. A zielonej (brązowej) też pewnie ze 30 minut minimum potrzeba.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Moniak, post: 1414325, member: 69"] Bo jaj wrażenie, że jak poleży długo to i ta czerwona robi się twarda. Może trafiłaś na jakąś "wypoczętą". Ale nawet czerwonej 2 minuty to chyba mało. A zielonej (brązowej) też pewnie ze 30 minut minimum potrzeba. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta z soczewicy
Top
Bottom