Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta z twarogu i makreli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 14188" data-attributes="member: 90"><p>Średniej wielkości makrelę wędzoną obrać ze skóry i ości. Zemleć w maszynce do mięsa wraz z kostką białego sera. Całość wymieszać dodając ewentualnie trochę oliwy, doprawić do smaku pieprzem i jeśli trzeba to solą. Pasta może stać kilka dni w słoiczku w lodówce. Można dodać też posiekaną drobno lub przekręconą wraz z serem i rybą cebulkę, ale wtedy trzeba szybciej zużyć.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 14188, member: 90"] Średniej wielkości makrelę wędzoną obrać ze skóry i ości. Zemleć w maszynce do mięsa wraz z kostką białego sera. Całość wymieszać dodając ewentualnie trochę oliwy, doprawić do smaku pieprzem i jeśli trzeba to solą. Pasta może stać kilka dni w słoiczku w lodówce. Można dodać też posiekaną drobno lub przekręconą wraz z serem i rybą cebulkę, ale wtedy trzeba szybciej zużyć. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasta z twarogu i makreli
Top
Bottom