Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasty twarogowe do chleba
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 869108" data-attributes="member: 10341"><p>Żeby wszystkie przepisy były w jednym miejscu, dodaję następny z miesięcznika Ty i Ja - twarożek pomidorowy. Jadłam dzisiaj na śniadanie. Doskonały.</p><p><strong>Składniki</strong></p><p>25 dkg twarożku</p><p>3 - 5 łyżek mleka lub śmietany</p><p>mała cebula</p><p>2 - 3 obrane ze skórki pomidory (wzięłam 2 )</p><p>1 gotowane jajko</p><p>łyżka posiekanego szczypiorku</p><p>sól i pieprz do smaku</p><p></p><p>Twarożek ucieramy (można w malakserze) z mlekiem lub śmietaną, dodajemy najdrobniej posiekaną cebulę, drobno pokrojone pomidory, posiekane jajko i szczypiorek. Doprawiamy do smaku solą i odrobiną (białego) pieprzu. Doskonały dodatek do śniadaniowego chleba. Mnie zasmakował z ciemnym chlebem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 869108, member: 10341"] Żeby wszystkie przepisy były w jednym miejscu, dodaję następny z miesięcznika Ty i Ja - twarożek pomidorowy. Jadłam dzisiaj na śniadanie. Doskonały. [B]Składniki[/B] 25 dkg twarożku 3 - 5 łyżek mleka lub śmietany mała cebula 2 - 3 obrane ze skórki pomidory (wzięłam 2 ) 1 gotowane jajko łyżka posiekanego szczypiorku sól i pieprz do smaku Twarożek ucieramy (można w malakserze) z mlekiem lub śmietaną, dodajemy najdrobniej posiekaną cebulę, drobno pokrojone pomidory, posiekane jajko i szczypiorek. Doprawiamy do smaku solą i odrobiną (białego) pieprzu. Doskonały dodatek do śniadaniowego chleba. Mnie zasmakował z ciemnym chlebem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasty twarogowe do chleba
Top
Bottom