Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasty z bakłażanów
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bo66" data-source="post: 852435" data-attributes="member: 8551"><p>1)baklazan</p><p>2)zabek czosnku</p><p>3)natka pietruszki</p><p>4)2 lyzki tahine</p><p>5)2 lyzki jogurtu greckiego</p><p>6)1 lyzka soku z cytryny </p><p></p><p>Do upieczonego obranego ze skorki i roztartego bakłażana (ja robię to w moździerzu) dodajemy roztarty z sola czosnek.W miseczce mieszamy tahine z jogurtem i sokiem z cytryny ,i łączymy z roztartym bakłażanem.Do powstałej pasty dodajemy posiekanej natki pietruszki.Gotowa pastę dobrze jest polać oliwa z oliwek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bo66, post: 852435, member: 8551"] 1)baklazan 2)zabek czosnku 3)natka pietruszki 4)2 lyzki tahine 5)2 lyzki jogurtu greckiego 6)1 lyzka soku z cytryny Do upieczonego obranego ze skorki i roztartego bakłażana (ja robię to w moździerzu) dodajemy roztarty z sola czosnek.W miseczce mieszamy tahine z jogurtem i sokiem z cytryny ,i łączymy z roztartym bakłażanem.Do powstałej pasty dodajemy posiekanej natki pietruszki.Gotowa pastę dobrze jest polać oliwa z oliwek. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasty z bakłażanów
Top
Bottom