Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasty z jajek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 893254" data-attributes="member: 1716"><p>- Jajka ugotowane na twardo - zetrzeć na drobnych oczkach tarki.</p><p>- Kawałek kiełbaski/mielonki - w ilości około 1/4 ilosci jajek - również zetrzeć lub rozgnieść. Smak wędlinki ma dopełnić a nie zdominować smak jaj.</p><p>- Majonez - w ilości pozwalającej uzyskać konsystencję pasty.</p><p>- Musztarda sarepska - dla zaostrzenia smaku.</p><p>- Pieprz czarny mielony - j/w.</p><p>- Sól.</p><p></p><p>Pycha - polecam!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 893254, member: 1716"] - Jajka ugotowane na twardo - zetrzeć na drobnych oczkach tarki. - Kawałek kiełbaski/mielonki - w ilości około 1/4 ilosci jajek - również zetrzeć lub rozgnieść. Smak wędlinki ma dopełnić a nie zdominować smak jaj. - Majonez - w ilości pozwalającej uzyskać konsystencję pasty. - Musztarda sarepska - dla zaostrzenia smaku. - Pieprz czarny mielony - j/w. - Sól. Pycha - polecam! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasty z jajek
Top
Bottom