Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paszteciki krucho - drożdżowe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1119791" data-attributes="member: 140"><p>&quot;Zrobilam dzis po raz siodmy i znow wyszly przepyszne. Chcialam tylko podrzucic pomysl, jesli komus zostanie samo ciasto.</p><p>Otoz skonczyl mi sie dzisiaj farsz, a ciasta troszke zostalo i szkoda mi bylo wyrzucac. no to rozwalkowalam pozostaly kawalek tak jak na paszteciki, posmarowalam calosc grubo serkiem philadelphia o smaku suszonych pomidorow i bazylii i zwinelam w rulonik. potem pokroilam tak jak paszteciki i upieklam.</p><p>sluchajcie, w smaku rewelacja!!! naprawde polecam! serek w ogole nie rozplynal sie, za to byl bardzo wyrazny w smaku. no po prostu super.&quot;</p><p>Jusandera, wklep to jako nowy przepis bo w tym wątku zaginie.</p><p>Same paszteciki robiłem kilka razy. Są doskonałe, ale najlepiej smakują w mroźne, śnieżne dni z barszczem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1119791, member: 140"] "Zrobilam dzis po raz siodmy i znow wyszly przepyszne. Chcialam tylko podrzucic pomysl, jesli komus zostanie samo ciasto. Otoz skonczyl mi sie dzisiaj farsz, a ciasta troszke zostalo i szkoda mi bylo wyrzucac. no to rozwalkowalam pozostaly kawalek tak jak na paszteciki, posmarowalam calosc grubo serkiem philadelphia o smaku suszonych pomidorow i bazylii i zwinelam w rulonik. potem pokroilam tak jak paszteciki i upieklam. sluchajcie, w smaku rewelacja!!! naprawde polecam! serek w ogole nie rozplynal sie, za to byl bardzo wyrazny w smaku. no po prostu super." Jusandera, wklep to jako nowy przepis bo w tym wątku zaginie. Same paszteciki robiłem kilka razy. Są doskonałe, ale najlepiej smakują w mroźne, śnieżne dni z barszczem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paszteciki krucho - drożdżowe*
Top
Bottom