Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paszteciki krucho - drożdżowe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1619672" data-attributes="member: 1716"><p>Ja dziś zjadłam ostatnie 3 paszteciki które upiekłam w Nowy rok. </p><p>Miałam piec w Sylwestra, ale uznałam że i tak nie przejemy tego co naszykowałam - więc przełożyłam pieczenie na drugi dzień.</p><p>Miałam jedno udo z rosołu, dodałam jeden duży filet z kurczaka wysmażony z przyprawami, w plastrach i pokrojony potem drobno, trochę podsmażonych i uduszonych warzyw - cebula, czosnek, marchew, seler i papryka czerwona. Trochę zblendowałam masę, żeby było pasztetowe bardziej, wbiłam jajko i sypnęłam trochę bułki tartej, podlałam bulionem z butelki i taki to wyszedł farsz - całkiem smaczny i pięknie trzymał formę.</p><p></p><p>Kombinuję nad jakimś bardziej warzywnym nadzieniem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1619672, member: 1716"] Ja dziś zjadłam ostatnie 3 paszteciki które upiekłam w Nowy rok. Miałam piec w Sylwestra, ale uznałam że i tak nie przejemy tego co naszykowałam - więc przełożyłam pieczenie na drugi dzień. Miałam jedno udo z rosołu, dodałam jeden duży filet z kurczaka wysmażony z przyprawami, w plastrach i pokrojony potem drobno, trochę podsmażonych i uduszonych warzyw - cebula, czosnek, marchew, seler i papryka czerwona. Trochę zblendowałam masę, żeby było pasztetowe bardziej, wbiłam jajko i sypnęłam trochę bułki tartej, podlałam bulionem z butelki i taki to wyszedł farsz - całkiem smaczny i pięknie trzymał formę. Kombinuję nad jakimś bardziej warzywnym nadzieniem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paszteciki krucho - drożdżowe*
Top
Bottom