Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paszteciki krucho - drożdżowe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 927569" data-attributes="member: 1024"><p>Tak, paszteciki układa się &quot;szwem&quot; do dołu.</p><p></p><p>Paszteciki z dwóch porcji trzeba piec na trzech blachach. Ostatnio wyszło mi dokładnie 60 sztuk, więc po 20 na blachę. Ciasto trzymam w lodówce tyle czasu, ile mi potrzeba na dokończenie farszu. Wydaje mi się, że lepiej jest robić paszteciki partiami - w czasie, gdy piecze się jedna porcja, produkować następną. Surowego ciasta raczej nie radziłabym Ci mrozić. Lepiej zamrozić gotowe, upieczone paszteciki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 927569, member: 1024"] Tak, paszteciki układa się "szwem" do dołu. Paszteciki z dwóch porcji trzeba piec na trzech blachach. Ostatnio wyszło mi dokładnie 60 sztuk, więc po 20 na blachę. Ciasto trzymam w lodówce tyle czasu, ile mi potrzeba na dokończenie farszu. Wydaje mi się, że lepiej jest robić paszteciki partiami - w czasie, gdy piecze się jedna porcja, produkować następną. Surowego ciasta raczej nie radziłabym Ci mrozić. Lepiej zamrozić gotowe, upieczone paszteciki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paszteciki krucho - drożdżowe*
Top
Bottom