Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paszteciki krucho - drożdżowe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Jeska" data-source="post: 929623" data-attributes="member: 18831"><p>Robilam te paszteciki na wigilie. Byly hitem. Kilka dni pozniej posypaly sie telefony z prosbami o przepis. Podobnie jak sionia, farsz podsmazalam na patelni. Jest wtedy bardziej spojny i wedlug mnie smaczniejszy. Probowalam zawijac w rulon i kroic, ale srednio mi to wychodzilo. Wydaje mi sie, ze za duzo farszu nalozylam, a kroilam zbyt male paszteciki, bo chcialam takie zgrabne nieduze, no i farsz rzeczywiscie mial tendencje wysuwania sie otwartymi bokami. Zdecydowalam na krecenie ich pojedynczo z mniejszych prostokatow ciasta. Wtedy mi sie trzymaja kupki i sa zgrabne. Wbrew pozorom, nie tak duzo pracy jakby sie wydawalo. Idzie szybko. Na Sylwestra je znow powtorzylam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jeska, post: 929623, member: 18831"] Robilam te paszteciki na wigilie. Byly hitem. Kilka dni pozniej posypaly sie telefony z prosbami o przepis. Podobnie jak sionia, farsz podsmazalam na patelni. Jest wtedy bardziej spojny i wedlug mnie smaczniejszy. Probowalam zawijac w rulon i kroic, ale srednio mi to wychodzilo. Wydaje mi sie, ze za duzo farszu nalozylam, a kroilam zbyt male paszteciki, bo chcialam takie zgrabne nieduze, no i farsz rzeczywiscie mial tendencje wysuwania sie otwartymi bokami. Zdecydowalam na krecenie ich pojedynczo z mniejszych prostokatow ciasta. Wtedy mi sie trzymaja kupki i sa zgrabne. Wbrew pozorom, nie tak duzo pracy jakby sie wydawalo. Idzie szybko. Na Sylwestra je znow powtorzylam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Paszteciki krucho - drożdżowe*
Top
Bottom