Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet bez pieczenia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="KASIA.B" data-source="post: 308106" data-attributes="member: 1379"><p>zrobiłam, ale z małymi modyfikacjami - boczek z wątróbką dusiłam stosunkowo krótko, dodałam 3 ząbki czosnku i majeranek. Przemieliłam trzy razy, wyszło trochę suchawe jak na mój gust, więc wzbogaciłam masę mięsną odrobiną ... oleju lnianego. Dałam duuużo pieprzu i troszke zielonej pietruszki dla efektów wizualnych.</p><p>Konsystencji pasztetowej rzeczywiście nabrał po dłuższej wizycie w lodówce. Właśnie ukroiłam plasterek - coś PYSZNEGO !!!!!!!!</p><p></p><p></p><p>dzieki </p><p>dzieki</p><p>dzieki</p><p>stokrotne za rewelacyjny przepis.</p><p></p><p></p><p>A najbardziej podoba mi sie to , że się go nie piecze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!</p><p></p><p>I tak wogóle to na drugi raz zrobię z podwójnej ilości składników.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KASIA.B, post: 308106, member: 1379"] zrobiłam, ale z małymi modyfikacjami - boczek z wątróbką dusiłam stosunkowo krótko, dodałam 3 ząbki czosnku i majeranek. Przemieliłam trzy razy, wyszło trochę suchawe jak na mój gust, więc wzbogaciłam masę mięsną odrobiną ... oleju lnianego. Dałam duuużo pieprzu i troszke zielonej pietruszki dla efektów wizualnych. Konsystencji pasztetowej rzeczywiście nabrał po dłuższej wizycie w lodówce. Właśnie ukroiłam plasterek - coś PYSZNEGO !!!!!!!! dzieki dzieki dzieki stokrotne za rewelacyjny przepis. A najbardziej podoba mi sie to , że się go nie piecze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak wogóle to na drugi raz zrobię z podwójnej ilości składników. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet bez pieczenia
Top
Bottom