Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Pasztet łososiowy w cieście
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bahomet" data-source="post: 525424" data-attributes="member: 2252"><p>ja tez nie wiem, kiedys wymyslilam sobie ze to polfrancuskie, ale ostatnio stwierdzilam ze polkruche (bo nie listkuje). tez czesto kupuje gotowe, zeby miec w zanadzrzu w razie niespodziewanych gosci.</p><p></p><p>myslisz ze moglabym czyms zastapic pieczarki? bo u mnie w domu ryba+grzyby nie przejdzie... a wyglada fantastycznie!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bahomet, post: 525424, member: 2252"] ja tez nie wiem, kiedys wymyslilam sobie ze to polfrancuskie, ale ostatnio stwierdzilam ze polkruche (bo nie listkuje). tez czesto kupuje gotowe, zeby miec w zanadzrzu w razie niespodziewanych gosci. myslisz ze moglabym czyms zastapic pieczarki? bo u mnie w domu ryba+grzyby nie przejdzie... a wyglada fantastycznie!!! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia francuska
Pasztet łososiowy w cieście
Top
Bottom