Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet - smarowidło kanapkowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bietka" data-source="post: 1469622" data-attributes="member: 1428"><p>Gotowy pasztet przekładam do słoiczkow po konfiturach i mrożę.Na noc przekładam do lodówki i rano podaję małemu na śniadanie.Stoi przez kolejne 2,3 dni swobodnie.Nie mam czasu na pasteryzację a i prądu szkoda.Zawsze robię z większej ilości mięsa i mrozę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bietka, post: 1469622, member: 1428"] Gotowy pasztet przekładam do słoiczkow po konfiturach i mrożę.Na noc przekładam do lodówki i rano podaję małemu na śniadanie.Stoi przez kolejne 2,3 dni swobodnie.Nie mam czasu na pasteryzację a i prądu szkoda.Zawsze robię z większej ilości mięsa i mrozę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet - smarowidło kanapkowe
Top
Bottom