Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet - smarowidło kanapkowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 933691" data-attributes="member: 90"><p>muszę spróbować,myślę też o innych dodatkach np. pieczarki, papryka.</p><p>A jak długo da się przechować w spiżarce? Z myślą o córce swojej pytam, czy jej się zbyt szybko nie popsuje jak zrobię jej na zapas na stancję.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 933691, member: 90"] muszę spróbować,myślę też o innych dodatkach np. pieczarki, papryka. A jak długo da się przechować w spiżarce? Z myślą o córce swojej pytam, czy jej się zbyt szybko nie popsuje jak zrobię jej na zapas na stancję. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet - smarowidło kanapkowe
Top
Bottom