Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet soczewicowy z żurawiną (na 1 małą keksówkę)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1675405" data-attributes="member: 59"><p>Technologicznie, gdyby te przyprawy dodać do gotowania to można je po prostu zmiksować i wtedy na pewno oddadzą aromat potrawie. Jedna rzecz tylko zrobiłam przed gotowaniem mięs na pasztet . Wyrzuciłam główny nerw z liści laurowych. </p><p>Poza tym, imo lepiej tradycyjnie przyprawy do wywarow dodać do gotowania, nie tuż przed mieleniem. </p><p>Nie dodajecie liścia i ziela do strączkowych? Często jest w przepisach, a soczewica mi wyjątkowo brzydko pachnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1675405, member: 59"] Technologicznie, gdyby te przyprawy dodać do gotowania to można je po prostu zmiksować i wtedy na pewno oddadzą aromat potrawie. Jedna rzecz tylko zrobiłam przed gotowaniem mięs na pasztet . Wyrzuciłam główny nerw z liści laurowych. Poza tym, imo lepiej tradycyjnie przyprawy do wywarow dodać do gotowania, nie tuż przed mieleniem. Nie dodajecie liścia i ziela do strączkowych? Często jest w przepisach, a soczewica mi wyjątkowo brzydko pachnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet soczewicowy z żurawiną (na 1 małą keksówkę)
Top
Bottom