Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet soczewicowy z żurawiną (na 1 małą keksówkę)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1675439" data-attributes="member: 59"><p>O właśnie. Mdli mnie soczewica cała. Bo chyba nie ma różnicy czy brazowa, zielona czy du puy a z czerwoną, bez łupinki nie mam problemu. Ale gotuję ja najczęściej, zamiast fasoli, bo gotuje się migiem. Ale muszę zwrócić uwagę czemu mi tak ten zapach nie pasuje. Na ciecierzyce nie zwróciłam uwagi więc raczej aż tak mi nie przeszkadza.</p><p>Mięso też nie ma zapachu pięknego. To przyprawy wszystko zmieniają. </p><p>A wege... Nie na moje zdrowie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1675439, member: 59"] O właśnie. Mdli mnie soczewica cała. Bo chyba nie ma różnicy czy brazowa, zielona czy du puy a z czerwoną, bez łupinki nie mam problemu. Ale gotuję ja najczęściej, zamiast fasoli, bo gotuje się migiem. Ale muszę zwrócić uwagę czemu mi tak ten zapach nie pasuje. Na ciecierzyce nie zwróciłam uwagi więc raczej aż tak mi nie przeszkadza. Mięso też nie ma zapachu pięknego. To przyprawy wszystko zmieniają. A wege... Nie na moje zdrowie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet soczewicowy z żurawiną (na 1 małą keksówkę)
Top
Bottom