Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet sojowy Nurbiki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 647267" data-attributes="member: 592"><p>nie robiłam z takich z puszki ,ale myślę ,że można </p><p>Choć ja uważam ,że z soją trzeba ostrożnie i nie za dużo</p><p>A jak muszę ją namoczyć ,ugotować to za często się nie chce robić</p><p>Jeśli chodzi o tofu ,miso,sos sojowy to wg mnie można używać do woli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 647267, member: 592"] nie robiłam z takich z puszki ,ale myślę ,że można Choć ja uważam ,że z soją trzeba ostrożnie i nie za dużo A jak muszę ją namoczyć ,ugotować to za często się nie chce robić Jeśli chodzi o tofu ,miso,sos sojowy to wg mnie można używać do woli [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Pasztet sojowy Nurbiki
Top
Bottom