Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Pasztet z soczewicy i pieczarek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Miranda" data-source="post: 148337" data-attributes="member: 312"><p>włoszczyzna oprócz pora</p><p>szklanka zielonej soczewicy</p><p>1 opakowanie pieczarek</p><p>2 cebule</p><p>Parę ząbków czosnku</p><p>3 jajka</p><p>oliwa</p><p>świeży majeranek (może być inne zioło)</p><p>sól, pieprz</p><p></p><p>Pieczarki pokroić w cząstki i podsmażyć na oliwie z pokrojoną na półplastry cebulą i czosnkiem. Warzywa i soczewicę ugotować do miękkości. Soczewicę, warzywa i pieczarki z cebulą i czosnkiem zemleć, dodać żółtka, zioła, sól i pieprz. Osobno ubic białka i dodać ostrożnie do masy. Piekarnik nagrzać do 180 st. Włożyć masę do keksówki wysmarowanej oliwą. Piec około 50 min.</p><p></p><p>Do tego zrobiłam sos z jogurtu i chrzanu ze słoika, doprawiony solą i pieprzem.</p><p></p><p>Autor niech się ujawni!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Miranda, post: 148337, member: 312"] włoszczyzna oprócz pora szklanka zielonej soczewicy 1 opakowanie pieczarek 2 cebule Parę ząbków czosnku 3 jajka oliwa świeży majeranek (może być inne zioło) sól, pieprz Pieczarki pokroić w cząstki i podsmażyć na oliwie z pokrojoną na półplastry cebulą i czosnkiem. Warzywa i soczewicę ugotować do miękkości. Soczewicę, warzywa i pieczarki z cebulą i czosnkiem zemleć, dodać żółtka, zioła, sól i pieprz. Osobno ubic białka i dodać ostrożnie do masy. Piekarnik nagrzać do 180 st. Włożyć masę do keksówki wysmarowanej oliwą. Piec około 50 min. Do tego zrobiłam sos z jogurtu i chrzanu ze słoika, doprawiony solą i pieprzem. Autor niech się ujawni! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Pasztet z soczewicy i pieczarek
Top
Bottom