Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Patent na puszysty biszkopt
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jolka8" data-source="post: 942246" data-attributes="member: 11142"><p>Ja całe wieki piekłam biszkopt ta metodą, dokładnie taka.Powalił mnie biszkopt teściowej mojej córki, kucharki doskonałej./doskonała teściowa nie córka./ Podała przepis</p><p> Zdradziłam starą metodę na rzecz ubijania białek z cukrem, tez na ciepło. Piana jak na bezy, potem szybko, pozostałe składniki. zółtka , przesiana maka.</p><p>Mąki może być niewiele , a wpołaczeniu z kakao jeszcze mniej. Mz druga metoda lepsza.</p><p>Biszkopt jest smaczniejszy i bardzo spręzysty.</p><p> Pierwsza metoda super dla poczatkujących</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jolka8, post: 942246, member: 11142"] Ja całe wieki piekłam biszkopt ta metodą, dokładnie taka.Powalił mnie biszkopt teściowej mojej córki, kucharki doskonałej./doskonała teściowa nie córka./ Podała przepis Zdradziłam starą metodę na rzecz ubijania białek z cukrem, tez na ciepło. Piana jak na bezy, potem szybko, pozostałe składniki. zółtka , przesiana maka. Mąki może być niewiele , a wpołaczeniu z kakao jeszcze mniej. Mz druga metoda lepsza. Biszkopt jest smaczniejszy i bardzo spręzysty. Pierwsza metoda super dla poczatkujących [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Patent na puszysty biszkopt
Top
Bottom