Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Penne / spaghetti z serowym kremem, cukinia i bazylią
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marghe" data-source="post: 187986" data-attributes="member: 160"><p>2 cukinie obsmażyć z ząbkiem czosnku, w ostatniej chwili &#8222;wkroić&#8221; kilka listków bazylii</p><p>w garnuszku rozpuścić nieduży kawałek masła, dodać rozkruszony ser blue (jakieś 100 – 150g), wlać ponad 200 ml śmietany, dodać około 150 g ricotty, dokładnie wymieszać cały czas podgrzewając i mieszając. Wsypać starty parmezan. Doprawić pieprzem</p><p>makaron wrzucić na patelnie z cukinia, wlać sos serowy i wymieszać. Posypać tartym parmezanem / grana i udekorować bazylią</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marghe, post: 187986, member: 160"] 2 cukinie obsmażyć z ząbkiem czosnku, w ostatniej chwili „wkroić” kilka listków bazylii w garnuszku rozpuścić nieduży kawałek masła, dodać rozkruszony ser blue (jakieś 100 – 150g), wlać ponad 200 ml śmietany, dodać około 150 g ricotty, dokładnie wymieszać cały czas podgrzewając i mieszając. Wsypać starty parmezan. Doprawić pieprzem makaron wrzucić na patelnie z cukinia, wlać sos serowy i wymieszać. Posypać tartym parmezanem / grana i udekorować bazylią [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Penne / spaghetti z serowym kremem, cukinia i bazylią
Top
Bottom