Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Penne z fasolką szparagową, prażonymi pestkami dyni, posypane parmezanem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Platonow" data-source="post: 882994" data-attributes="member: 13041"><p>Penne z fasolką szparagową</p><p>Penne - wg uznania</p><p>Fasolka szparagowa - zacna garść</p><p>Pestki dyni - garść lub dwie - zależnie od upodobań</p><p>Ser pleśniowy (lub brie) - co, kto lubi</p><p>kilka łyżek pokrojonego szczypiorku</p><p>Oliwa z oliwek</p><p>Sól, pieprz, parmezan</p><p>Zaczynamy!</p><p></p><p>Gotujemy makaron al dente, następnie po odcedzeniu dodajemy ser pleśniowy i nieco oliwy.</p><p>Na osobnej patelni podsmażany pestki dyni. </p><p>W garnku gotujemy fasolkę szparagową - al dente.</p><p></p><p>Tak przygotowane składniki przekładamy na talerz(e). Posypujemy parmezanem i szczypiorkiem.</p><p>Sól i pieprz - wedle uznania.</p><p></p><p>Buon appetito!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Platonow, post: 882994, member: 13041"] Penne z fasolką szparagową Penne - wg uznania Fasolka szparagowa - zacna garść Pestki dyni - garść lub dwie - zależnie od upodobań Ser pleśniowy (lub brie) - co, kto lubi kilka łyżek pokrojonego szczypiorku Oliwa z oliwek Sól, pieprz, parmezan Zaczynamy! Gotujemy makaron al dente, następnie po odcedzeniu dodajemy ser pleśniowy i nieco oliwy. Na osobnej patelni podsmażany pestki dyni. W garnku gotujemy fasolkę szparagową - al dente. Tak przygotowane składniki przekładamy na talerz(e). Posypujemy parmezanem i szczypiorkiem. Sól i pieprz - wedle uznania. Buon appetito! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Penne z fasolką szparagową, prażonymi pestkami dyni, posypane parmezanem
Top
Bottom