- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
rozmarynem
oliwa, 2- 3 ząbki czosnku pokrojone w plasterki, 1 srednia cebula posiekana
1 średnią cebulę posiekać, 2 - 3 zabki czosnku pokroić w plasterki, zeszklić na oliwie. wrzucic kilka listków swiezego rozmarynu
Kilka pomidoróww obrac ze skóry i pokroić w kostkę
Na patelnię wrzucic pomidory i fasolę, poddusić nie za długo. Doprawić sporą
iloscią pieprzu i solą. Dla amatorów ostrego jedzenia - dodać albo papryczkę
chili albo kilka kropel Tabasco. Wymieszać z makaronem.
* ja dawłam fasolę z puszki, ale myslę,ze suszona (uprzednio namoczona)
będzie jeszcze smaczniejsza)
oliwa, 2- 3 ząbki czosnku pokrojone w plasterki, 1 srednia cebula posiekana
1 średnią cebulę posiekać, 2 - 3 zabki czosnku pokroić w plasterki, zeszklić na oliwie. wrzucic kilka listków swiezego rozmarynu
Kilka pomidoróww obrac ze skóry i pokroić w kostkę
Na patelnię wrzucic pomidory i fasolę, poddusić nie za długo. Doprawić sporą
iloscią pieprzu i solą. Dla amatorów ostrego jedzenia - dodać albo papryczkę
chili albo kilka kropel Tabasco. Wymieszać z makaronem.
* ja dawłam fasolę z puszki, ale myslę,ze suszona (uprzednio namoczona)
będzie jeszcze smaczniejsza)

Ostatnią edycję dokonał moderator: