Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pepperoni na sposób włoski*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1281594" data-attributes="member: 140"><p><span style="font-size: 26px"><strong>Pepperoni na sposób włoski</strong></span></p><p></p><p>[ATTACH=full]72736[/ATTACH]</p><p></p><p>300 g Słodko-ostrego pepperoni ze słoika</p><p>250 g mozzarelli</p><p>120 g szynki parmeńskiej</p><p>kilkanaście pomidorków koktajlowych</p><p>listki świeżej bazylii</p><p>4 łyżki oliwy i 2 łyżki octu balsamicznego</p><p>sól i pieprz</p><p></p><p>1.Pepperoni odcedzamy z zalewy i wzdłuż przecinamy.</p><p>2.Mozzarellę kroimy w kostkę. Szynkę także drobno kroimy. Szynkę i mozzarellę podrobioną bazylię oraz oliwę i ocet mieszamy ; następnie solimy i pieprzymy. </p><p>3.Powstałym farszem nadziewamy przekrojone pepperoni, dokładamy pokrojone w ćwiartki pomidorki i podajemy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1281594, member: 140"] [SIZE=14][B]Pepperoni na sposób włoski[/B][/SIZE] [ATTACH=full]72736[/ATTACH] 300 g Słodko-ostrego pepperoni ze słoika 250 g mozzarelli 120 g szynki parmeńskiej kilkanaście pomidorków koktajlowych listki świeżej bazylii 4 łyżki oliwy i 2 łyżki octu balsamicznego sól i pieprz 1.Pepperoni odcedzamy z zalewy i wzdłuż przecinamy. 2.Mozzarellę kroimy w kostkę. Szynkę także drobno kroimy. Szynkę i mozzarellę podrobioną bazylię oraz oliwę i ocet mieszamy ; następnie solimy i pieprzymy. 3.Powstałym farszem nadziewamy przekrojone pepperoni, dokładamy pokrojone w ćwiartki pomidorki i podajemy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pepperoni na sposób włoski*
Top
Bottom