Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Pesto alla siciliana wg Pana Baya
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 9360" data-attributes="member: 52"><p><strong>Pesto alla siciliana wg Pana Baya </strong></p><p>200 g suszonych pomidorow / moczonych przez godzine i odcisnietych / </p><p>20 listkow bazylii </p><p>troche natki pietruszki </p><p>40 g orzeszkow piniowych leciutko prazonych </p><p>40 g ricotty </p><p>30 g pecorino </p><p>peperoncino wg uznania </p><p>troche oliwy z oliwek extravergine / lagodnej z Ligurii lub z okolic Lago del Garda / </p><p>- zmiksowac skladniki przez max 30 sekund </p><p>- przelozyc do miseczki i dodac troche oliwy az do uzyskania odpowiedniej konsystencji </p><p>- dosolic</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 9360, member: 52"] [B]Pesto alla siciliana wg Pana Baya [/B] 200 g suszonych pomidorow / moczonych przez godzine i odcisnietych / 20 listkow bazylii troche natki pietruszki 40 g orzeszkow piniowych leciutko prazonych 40 g ricotty 30 g pecorino peperoncino wg uznania troche oliwy z oliwek extravergine / lagodnej z Ligurii lub z okolic Lago del Garda / - zmiksowac skladniki przez max 30 sekund - przelozyc do miseczki i dodac troche oliwy az do uzyskania odpowiedniej konsystencji - dosolic [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Pesto alla siciliana wg Pana Baya
Top
Bottom