Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Pesto orzechowo-migdałowe*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="MagdazMediolanu" data-source="post: 9225" data-attributes="member: 206"><p>Pesto orzechowo-migdałowe </p><p></p><p>160 g obranych ze skórek migdałów </p><p>po 80 g pistacji i włoskich orzechów </p><p>kilka łyżek śmietany </p><p>1 łyżeczka cukru </p><p>gałka muszkatołowa </p><p>cynamon w proszku </p><p>sól, pieprz </p><p></p><p>Orzechy i migdały drobniutko posiekać. Nie miksować w blenderze, bo puszczą olej i się zrobi papka. Wymieszać ze śmietaną, doprawić. Dobre na tagliatelle. </p><p></p><p>MzM</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MagdazMediolanu, post: 9225, member: 206"] Pesto orzechowo-migdałowe 160 g obranych ze skórek migdałów po 80 g pistacji i włoskich orzechów kilka łyżek śmietany 1 łyżeczka cukru gałka muszkatołowa cynamon w proszku sól, pieprz Orzechy i migdały drobniutko posiekać. Nie miksować w blenderze, bo puszczą olej i się zrobi papka. Wymieszać ze śmietaną, doprawić. Dobre na tagliatelle. MzM [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Pesto orzechowo-migdałowe*
Top
Bottom