Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Pesto szparagowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 483423" data-attributes="member: 52"><p>PESTO SZPARAGOWE</p><p><a href="http://violamelanzana.blogspot.com/2006/05/cortecce-al-pesto-di-asparagi-con.html" target="_blank">http://violamelanzana.blogspot.com/2006/05...paragi-con.html</a> </p><p>300 g zielonych szparagow </p><p>sok z polowy cytryny</p><p>50 g startego sera typu grana / ja uzylam grana padano, ale moze pyc i parmigiano reggiano /</p><p>20 g orzeszkow piniowych</p><p>odrobina startej galki muszkatolowej </p><p>5 lyzek oliwy extravergine</p><p>szczypta soli</p><p>- szparagi ugotowac w osolonej wodzie / 6 minut /, odcedzic, ostudzic, odciac wierzcholki / mozna je potem dodac np. do makaronu /, pokroic na kawalki</p><p>- zmiksowac szparagi razem z sokiem z cutryny, serem, starta galka muszkatolowa / nie przesadzic z jej iloscia! /, oliwa i szczypta soli</p><p>- dodajac pesto do makaronu nalezy wymieszac je z 1 lyzka wody, w ktorej sie gotowal / pesto latwiej polaczy sie z makaronem /</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 483423, member: 52"] PESTO SZPARAGOWE [URL="http://violamelanzana.blogspot.com/2006/05/cortecce-al-pesto-di-asparagi-con.html"]http://violamelanzana.blogspot.com/2006/05...paragi-con.html[/URL] 300 g zielonych szparagow sok z polowy cytryny 50 g startego sera typu grana / ja uzylam grana padano, ale moze pyc i parmigiano reggiano / 20 g orzeszkow piniowych odrobina startej galki muszkatolowej 5 lyzek oliwy extravergine szczypta soli - szparagi ugotowac w osolonej wodzie / 6 minut /, odcedzic, ostudzic, odciac wierzcholki / mozna je potem dodac np. do makaronu /, pokroic na kawalki - zmiksowac szparagi razem z sokiem z cutryny, serem, starta galka muszkatolowa / nie przesadzic z jej iloscia! /, oliwa i szczypta soli - dodajac pesto do makaronu nalezy wymieszac je z 1 lyzka wody, w ktorej sie gotowal / pesto latwiej polaczy sie z makaronem / [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Pesto szparagowe
Top
Bottom