Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Pesto z rukoli, migdalow i fety
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 465042" data-attributes="member: 52"><p>PESTO Z RUKOLI, MIGDALOW, PECORINO i FETY</p><p><a href="http://lecosetonde.blogspot.com/2006/04/pesto-di-rucola-mandorle-con-feta.html" target="_blank">http://lecosetonde.blogspot.com/2006/04/pe...e-con-feta.html</a></p><p></p><p>50 g obranych migdalow</p><p>100 g rukoli</p><p>pol zabka czosnku</p><p>50 g sera feta</p><p>25 g startego sera pecorino</p><p>25 g startego sera typu grana / parmigiano reggiano, grana padano itp. /</p><p>oliwa extravergine</p><p>sol do smaku</p><p></p><p>- wykonac podobnie: <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=19193" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=19193</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 465042, member: 52"] PESTO Z RUKOLI, MIGDALOW, PECORINO i FETY [URL="http://lecosetonde.blogspot.com/2006/04/pesto-di-rucola-mandorle-con-feta.html"]http://lecosetonde.blogspot.com/2006/04/pe...e-con-feta.html[/URL] 50 g obranych migdalow 100 g rukoli pol zabka czosnku 50 g sera feta 25 g startego sera pecorino 25 g startego sera typu grana / parmigiano reggiano, grana padano itp. / oliwa extravergine sol do smaku - wykonac podobnie: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=19193"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=19193[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Pesto z rukoli, migdalow i fety
Top
Bottom