- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
miksować:
swieże origano, mięte, szałwię i bazylię (ilosci wg uznania.. u mnie najwiecej było bazylii i origano*) z oliwą, czosnkiem, startym parmezanem, orzeszkami nerkowca (niewiele), solą , pieprzem i kroplą octu balsamicznego
przed podaniem wymieszac z wodą, w której gotuje się makaron (2 - 3 złyzki)
makaron wymieszac z pesto, mozna dodać kilka pomidorów bez skórki i pestek ( u nas były zółte), posypać parmezanem
smacznego
* lebiodki
swieże origano, mięte, szałwię i bazylię (ilosci wg uznania.. u mnie najwiecej było bazylii i origano*) z oliwą, czosnkiem, startym parmezanem, orzeszkami nerkowca (niewiele), solą , pieprzem i kroplą octu balsamicznego
przed podaniem wymieszac z wodą, w której gotuje się makaron (2 - 3 złyzki)
makaron wymieszac z pesto, mozna dodać kilka pomidorów bez skórki i pestek ( u nas były zółte), posypać parmezanem
smacznego
* lebiodki
