Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pie z kurczakiem, porami i grzybami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tatter" data-source="post: 1551025" data-attributes="member: 1142"><p>Nadzienie jest dosc plynne wiec w takiej formie jak w przepisie to obawiam sie, ze raczej sie nie da na zimno. Sos jest pyszny i najlepiej smakuje na cieplo, ale gdybys koniecznie chciala to mogla bys takie male reczne zrobic z francuskiego lub kruchego i takiego nadzienia.</p><p></p><p>Z potraw takich na zimno - pamietasz u mnie na blogu, jest taki pie z kurczaka i konserwowanych orzechow wloskich - ciasto jak na <em>stand pie </em>, Swietnie sie kroi w plastry i nadzienie jest bardzo smaczne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tatter, post: 1551025, member: 1142"] Nadzienie jest dosc plynne wiec w takiej formie jak w przepisie to obawiam sie, ze raczej sie nie da na zimno. Sos jest pyszny i najlepiej smakuje na cieplo, ale gdybys koniecznie chciala to mogla bys takie male reczne zrobic z francuskiego lub kruchego i takiego nadzienia. Z potraw takich na zimno - pamietasz u mnie na blogu, jest taki pie z kurczaka i konserwowanych orzechow wloskich - ciasto jak na [I]stand pie [/I], Swietnie sie kroi w plastry i nadzienie jest bardzo smaczne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pie z kurczakiem, porami i grzybami
Top
Bottom