- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
250 g pieczarek posmarować olejem i si upiec na grilu (ja piekłam w piekarniku ok. 3- 40 min)
zrobić sos: 1 łyzeczka chili w płatkach
1 łyzkę skórki z cytryny lub limonki
1 rozgnieciony ząbek czosnku
1 łyżeczkę cukru
2 łyzki soku z cytryny lub limonki
¼ kubka oliwy
sól
pieczarki wrzucić do sosu, dokładnie wymieszać , wstawić do lodówki .Podawać zimne
zrobić sos: 1 łyzeczka chili w płatkach
1 łyzkę skórki z cytryny lub limonki
1 rozgnieciony ząbek czosnku
1 łyżeczkę cukru
2 łyzki soku z cytryny lub limonki
¼ kubka oliwy
sól
pieczarki wrzucić do sosu, dokładnie wymieszać , wstawić do lodówki .Podawać zimne
