- Sty 28, 2012
 
- 145
 
- 0
 
- 0
 
Miałam dzisiaj natchnienie 
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
	
 Aż Mąż się smiał, że mnie kulinarna wena męczy
Składniki:
8 pieczarek (dużych)
2 filety z kurczaka
1 ogórek konserwowy
1 cebula
starty ser żółty
sól, chili
wykałaczki
Przygotowanie:
Filety kroimy w paski i lekko rozbijamy. Przyprawiamy solą. Cebulę siekamy. Odkrajamy nóżki pieczarek i lekko wydrążamy środek. Podsmażamy cebulę z pokrojonymi nóżkami pieczarek i tym co wydrążyliśmy. Każdy z kapeluszy pieczarek owijamy paskiem fileta i spinamy wykałaczką. Do kapelusza wkładamy plasterek ogórka i na to przygotowany farsz pieczarkowo-cebulowy. Posypujemy serem i odrobiną chili. Układamy w naczyniu żaroodpornym i zapiekamy przez ok 30 min w temp. 180 st.
Smacznego
	
		
			
		
		
	
			
			Składniki:
8 pieczarek (dużych)
2 filety z kurczaka
1 ogórek konserwowy
1 cebula
starty ser żółty
sól, chili
wykałaczki
Przygotowanie:
Filety kroimy w paski i lekko rozbijamy. Przyprawiamy solą. Cebulę siekamy. Odkrajamy nóżki pieczarek i lekko wydrążamy środek. Podsmażamy cebulę z pokrojonymi nóżkami pieczarek i tym co wydrążyliśmy. Każdy z kapeluszy pieczarek owijamy paskiem fileta i spinamy wykałaczką. Do kapelusza wkładamy plasterek ogórka i na to przygotowany farsz pieczarkowo-cebulowy. Posypujemy serem i odrobiną chili. Układamy w naczyniu żaroodpornym i zapiekamy przez ok 30 min w temp. 180 st.
Smacznego
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: