Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczeń wieprzowa "na dziko"*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dark" data-source="post: 1023638" data-attributes="member: 23273"><p>Z marynowaniem mięsa nie jest tak źle pod warunkiem, że kupimy je w jakimś normalnym sklepie, a nie w hipermarkecie. Sam tam pracowałem więc wiem jakie tam są praktyki i trzeba uważać, bo może być stare. Co do samego marynowania to można zrobić to w zalewie octowej z dodatkiem ulubionych przypraw. <a href="http://www.pierwszyportal.pl/przepisy,marynowanie_miesa,1,1,marynata_do_miesa_wieprzowego,12.html" target="_blank">Marynata do mięsa wieprzowego na dziko</a> jak dla mnie przepis bomba, ale z jednym małym &quot;ale&quot;. Mianowicie raczej nie lubię rozmarynu i jałowca, dlatego wole to zastąpić przyprawą do dziczyzny. Co prawda przepis przestaje być oryginalny i tradycyjny, ale jak mi nie smakuje to co poradzę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dark, post: 1023638, member: 23273"] Z marynowaniem mięsa nie jest tak źle pod warunkiem, że kupimy je w jakimś normalnym sklepie, a nie w hipermarkecie. Sam tam pracowałem więc wiem jakie tam są praktyki i trzeba uważać, bo może być stare. Co do samego marynowania to można zrobić to w zalewie octowej z dodatkiem ulubionych przypraw. [URL="http://www.pierwszyportal.pl/przepisy,marynowanie_miesa,1,1,marynata_do_miesa_wieprzowego,12.html"]Marynata do mięsa wieprzowego na dziko[/URL] jak dla mnie przepis bomba, ale z jednym małym "ale". Mianowicie raczej nie lubię rozmarynu i jałowca, dlatego wole to zastąpić przyprawą do dziczyzny. Co prawda przepis przestaje być oryginalny i tradycyjny, ale jak mi nie smakuje to co poradzę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczeń wieprzowa "na dziko"*
Top
Bottom