Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczeń wieprzowa "na dziko"*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1049451" data-attributes="member: 10341"><p>Ponieważ po wyjęciu z marynaty obsmażamy mięso na rumiano, to ja piekę je pod przykryciem. Dopiero po dodaniu marmolady lub powideł i rosołu, stawiam je na płytce kuchennej i przez 10 minut pozwalam sosowi &quot;mrugać&quot; na wolnym ogniu. </p><p>Chciałam przeprosić za błąd, który wkradł się przy pisaniu posta. Otóż zapomniałam o łyżeczce mąki, którą oprószamy pod koniec pieczenia sos. Błąd już poprawiłam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1049451, member: 10341"] Ponieważ po wyjęciu z marynaty obsmażamy mięso na rumiano, to ja piekę je pod przykryciem. Dopiero po dodaniu marmolady lub powideł i rosołu, stawiam je na płytce kuchennej i przez 10 minut pozwalam sosowi "mrugać" na wolnym ogniu. Chciałam przeprosić za błąd, który wkradł się przy pisaniu posta. Otóż zapomniałam o łyżeczce mąki, którą oprószamy pod koniec pieczenia sos. Błąd już poprawiłam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczeń wieprzowa "na dziko"*
Top
Bottom