Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczone udka w majonezowo-ketchupowej polewie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 289715" data-attributes="member: 626"><p>Jeśli chcesz robić na grillu, to chyba wiekszym problemem może byc sos niż bułka, bo jest go jednak sporo i jak zacznie spływać w ogień, to dopiero zrobi się wesoło.</p><p>Aj, zapomniałam dodać opinii, a kurzęce kopytka robiłam już kilka razy, w tym specjalnie na przyjazd teścia 8) Pyszne są, bardzo polecam. Ale mnie nigdy chrupiąca skórka nie wychodziła, co jednak nie ujmuje smaku całej potrawie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 289715, member: 626"] Jeśli chcesz robić na grillu, to chyba wiekszym problemem może byc sos niż bułka, bo jest go jednak sporo i jak zacznie spływać w ogień, to dopiero zrobi się wesoło. Aj, zapomniałam dodać opinii, a kurzęce kopytka robiłam już kilka razy, w tym specjalnie na przyjazd teścia 8) Pyszne są, bardzo polecam. Ale mnie nigdy chrupiąca skórka nie wychodziła, co jednak nie ujmuje smaku całej potrawie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczone udka w majonezowo-ketchupowej polewie*
Top
Bottom