Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczone udka w majonezowo-ketchupowej polewie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 289884" data-attributes="member: 90"><p>no to jak chcesz na grillu, to może każde udko ułożyć na folii aluminiowej, bo tak bezpośrednio na ruszcie, to może nie być za dobrze sos może spływać ( głównie majonez się pod wpływem ciepła rozpuszcza) no ale spróbuj. Bułka nie jest konieczna, ja lubię, bo jednak robi mi się z niej taka skorupka delikatna jak mocniej podpiekam, ale na grillu i tak się nie zrobi, więc możesz pominąć.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 289884, member: 90"] no to jak chcesz na grillu, to może każde udko ułożyć na folii aluminiowej, bo tak bezpośrednio na ruszcie, to może nie być za dobrze sos może spływać ( głównie majonez się pod wpływem ciepła rozpuszcza) no ale spróbuj. Bułka nie jest konieczna, ja lubię, bo jednak robi mi się z niej taka skorupka delikatna jak mocniej podpiekam, ale na grillu i tak się nie zrobi, więc możesz pominąć. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczone udka w majonezowo-ketchupowej polewie*
Top
Bottom