Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczone udka w majonezowo-ketchupowej polewie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 54419" data-attributes="member: 90"><p>No dobra, przewertowałam część swoich zbiorów poradnika domowego, i rzeczywiście znalazłam przepis na "wyborne udka z majonezem" tak dokładnie było to zatytułowane. Przepis podpisany jest Danuta Nikolska i nieznacznie, ale różni się od tego, który ja zamieściłam, nie wykluczone, że p. Danuta też go skądś wzięła. A może to Ona go wymyśliła, a ja dostałam podobny kogoś innego. W każdym bądź razie swój mam zapisany z zeszycie już od dość dawna. W tym z "Poradnika" jest podana 1 łyżka majonezu i 1 łyżka ketchupu na 4 udka, u mnie jest to 1 łyżka jednego i 1 łyżka drugiego na 1 udko. Podawane są też dokładne ilości mielonego czosnku, ja daję "na oko".</p><p></p><p>No i czy teraz jest już wystarczająca reklama tych udek, zrobi ktoś?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 54419, member: 90"] No dobra, przewertowałam część swoich zbiorów poradnika domowego, i rzeczywiście znalazłam przepis na "wyborne udka z majonezem" tak dokładnie było to zatytułowane. Przepis podpisany jest Danuta Nikolska i nieznacznie, ale różni się od tego, który ja zamieściłam, nie wykluczone, że p. Danuta też go skądś wzięła. A może to Ona go wymyśliła, a ja dostałam podobny kogoś innego. W każdym bądź razie swój mam zapisany z zeszycie już od dość dawna. W tym z "Poradnika" jest podana 1 łyżka majonezu i 1 łyżka ketchupu na 4 udka, u mnie jest to 1 łyżka jednego i 1 łyżka drugiego na 1 udko. Podawane są też dokładne ilości mielonego czosnku, ja daję "na oko". No i czy teraz jest już wystarczająca reklama tych udek, zrobi ktoś? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczone udka w majonezowo-ketchupowej polewie*
Top
Bottom