Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczone udka w majonezowo-ketchupowej polewie*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 61882" data-attributes="member: 90"><p>To nie będzie taki typowo chrupiący kurczak, jak np. z rożna, mnie też czasem wychodzi mniej zapieczona ta warstwa majonezowo-ketchupowa ale nie przeszkadza mi to , sam kurczak ma taki inny niż zwykle smak. </p><p>A śmiało można skórkę zdjąć z udek. Mam taką koleżankę, dla której skórka z kurczaka, to jest niejadalna rzecz i zawsze ją zdejmuje i ta moja wersja jej smakowała bardzo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 61882, member: 90"] To nie będzie taki typowo chrupiący kurczak, jak np. z rożna, mnie też czasem wychodzi mniej zapieczona ta warstwa majonezowo-ketchupowa ale nie przeszkadza mi to , sam kurczak ma taki inny niż zwykle smak. A śmiało można skórkę zdjąć z udek. Mam taką koleżankę, dla której skórka z kurczaka, to jest niejadalna rzecz i zawsze ją zdejmuje i ta moja wersja jej smakowała bardzo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczone udka w majonezowo-ketchupowej polewie*
Top
Bottom