Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Pieczony bób wg Olgi Smile.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kawazmlekiem" data-source="post: 1584015" data-attributes="member: 422"><p>Dzisiaj się przymierzam do pieczenia obranego. Skórki były twarde, mimo że miałam młody bób. A obrany nie musi wyschnąć, bo piecze się pod folią, potem się odkrywa, żeby skórki się zrumieniły. Może po prostu trzeba piec przykryte. Zobaczymy, zaraz blanszuję bób, jak upiekę, to napiszę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kawazmlekiem, post: 1584015, member: 422"] Dzisiaj się przymierzam do pieczenia obranego. Skórki były twarde, mimo że miałam młody bób. A obrany nie musi wyschnąć, bo piecze się pod folią, potem się odkrywa, żeby skórki się zrumieniły. Może po prostu trzeba piec przykryte. Zobaczymy, zaraz blanszuję bób, jak upiekę, to napiszę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Pieczony bób wg Olgi Smile.
Top
Bottom