Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczony boczek Doroty*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Maryna" data-source="post: 787765" data-attributes="member: 1215"><p>Mam boczek, kupiłam razem z kilogramem słoniny celem przerobienia na domowy smalec. Jednak ten boczek jest bardzo mięsny, dam do smalcu tylko polowę a z drugiej połowy zrobię wędlinę. Troche mi szkoda godzinnej pracy piekarnika nastawionego na 200 stopni.</p><p>Jak myślicie, czy jeżeli razem z mielonka wstawie ciasto, to ciasto będzie boczkowe czy boczek waniliowy?</p><p></p><p>W kwestii twardości kawałków skóry czy to w słoninie czy boczku mam takie zdanie jak Hazo. Odcinam dla sikorek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maryna, post: 787765, member: 1215"] Mam boczek, kupiłam razem z kilogramem słoniny celem przerobienia na domowy smalec. Jednak ten boczek jest bardzo mięsny, dam do smalcu tylko polowę a z drugiej połowy zrobię wędlinę. Troche mi szkoda godzinnej pracy piekarnika nastawionego na 200 stopni. Jak myślicie, czy jeżeli razem z mielonka wstawie ciasto, to ciasto będzie boczkowe czy boczek waniliowy? W kwestii twardości kawałków skóry czy to w słoninie czy boczku mam takie zdanie jak Hazo. Odcinam dla sikorek. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczony boczek Doroty*
Top
Bottom