Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczony boczek Doroty*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 787841" data-attributes="member: 1716"><p>Ale taka skóra z boczku (nawet wędzonego, twardsza jest) dodana do pieczonego bigosu staje się mięciusieńka jak nie wiem co - w palcach można rozdusić. Fakt faktem że bigos piecze się długo, ale i tu czas nienajkrótszy, a sama skóra zmielona i wmieszana w masę boczkową nie będzie przecież w zawiniątku narażona na wysychanie. </p><p>Wg mnie są duże szanse że nie będzie jej wogóle czuć.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 787841, member: 1716"] Ale taka skóra z boczku (nawet wędzonego, twardsza jest) dodana do pieczonego bigosu staje się mięciusieńka jak nie wiem co - w palcach można rozdusić. Fakt faktem że bigos piecze się długo, ale i tu czas nienajkrótszy, a sama skóra zmielona i wmieszana w masę boczkową nie będzie przecież w zawiniątku narażona na wysychanie. Wg mnie są duże szanse że nie będzie jej wogóle czuć. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczony boczek Doroty*
Top
Bottom