Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczony boczek Doroty*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="harapug" data-source="post: 911624" data-attributes="member: 2177"><p>Wyszedł pycha (zmieliłam z marchewką, cebulą i czosnkiem bo miałam lenia kroić to wszystko), powiedzcie mi tylko, jakie zadanie ma mleko w tym przepisie, o ile zauważyłam, po dodaniu nie wytapia się aż tyle tłuszczu (robię podobny blok, ale bez mleka i zawsze pływał w wytopionym tłuszczu) i w smaku jest znacznie delikatniejszy, ale ktoś może mi wytłumaczyć dokładniej?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harapug, post: 911624, member: 2177"] Wyszedł pycha (zmieliłam z marchewką, cebulą i czosnkiem bo miałam lenia kroić to wszystko), powiedzcie mi tylko, jakie zadanie ma mleko w tym przepisie, o ile zauważyłam, po dodaniu nie wytapia się aż tyle tłuszczu (robię podobny blok, ale bez mleka i zawsze pływał w wytopionym tłuszczu) i w smaku jest znacznie delikatniejszy, ale ktoś może mi wytłumaczyć dokładniej? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Pieczony boczek Doroty*
Top
Bottom