Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pieczony ser camembert*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 822273" data-attributes="member: 10341"><p>Przepis znaleziony w jednym z miesięczników &quot;Kuchnia&quot;. Jest bardzo prosty i szybko się robi. Doskonała przekąska na co dzień i na spotkania towarzyskie. </p><p><strong>Składniki</strong></p><p>1 duży okrągły ser camembert</p><p>miseczka liści białej cykorii</p><p></p><p>Piekarnik nagrzewamy do temperatury 200 st. Ser zawijamy w papier do pieczenia, a następnie w pojedynczą warstwę folii. Pieczemy przez 20 - 25 minut do momentu, aż skórka będzie miękka w dotyku. Czas pieczenia zależy od tego jak bardzo ser jest dojrzały. Upieczony ser szybko przenosimy na talerz i od góry nacinamy skórkę. Liście cykorii zanurzamy w delikatnym, kremowym, pysznie stopionym serze. Kto nie lubi cykorii, może ser jeść z chrupiącą bagietką. Polecam jednak wypróbowanie tego warzywa.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 822273, member: 10341"] Przepis znaleziony w jednym z miesięczników "Kuchnia". Jest bardzo prosty i szybko się robi. Doskonała przekąska na co dzień i na spotkania towarzyskie. [B]Składniki[/B] 1 duży okrągły ser camembert miseczka liści białej cykorii Piekarnik nagrzewamy do temperatury 200 st. Ser zawijamy w papier do pieczenia, a następnie w pojedynczą warstwę folii. Pieczemy przez 20 - 25 minut do momentu, aż skórka będzie miękka w dotyku. Czas pieczenia zależy od tego jak bardzo ser jest dojrzały. Upieczony ser szybko przenosimy na talerz i od góry nacinamy skórkę. Liście cykorii zanurzamy w delikatnym, kremowym, pysznie stopionym serze. Kto nie lubi cykorii, może ser jeść z chrupiącą bagietką. Polecam jednak wypróbowanie tego warzywa. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pieczony ser camembert*
Top
Bottom