Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pieczony ser camembert*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 822969" data-attributes="member: 10341"><p><strong>Beatko,</strong> cykoria jest gorzkawa. Może Ci nie smakować. Ale ten ser doskonały jest też z bagietką. Propozycja z cykorią jest na przekąskę podczas spotkań towarzyskich, bo ładnie wygląda i jest poręczna w jedzeniu. Jeśli kupisz spory krążek sera, jest on zazwyczaj dość dojrzały i szybko robi się rozkosznie miękki w środku. Ciepły, nabierany na bagietkę, jest doskonałym wstępem do obiadu, albo daniem kolacyjnym. Trzeba tylko lubić camembert. </p><p>Wcale Ci się nie dziwię, że nie chcesz wychodzić w tę pogodę. Ja tak kombinowałam obiad,żeby zrobić z tego co było w lodówce. I w rezultacie zapiekłam cykorię (ja bardzo lubię) z szynką, a na deser zrobiłam naleśniki po węgiersku, chociaż przyrzekałam sobie, że słodyczy nie tknę. Ale były pycha. Jeszcze zostały na jutro.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 822969, member: 10341"] [B]Beatko,[/B] cykoria jest gorzkawa. Może Ci nie smakować. Ale ten ser doskonały jest też z bagietką. Propozycja z cykorią jest na przekąskę podczas spotkań towarzyskich, bo ładnie wygląda i jest poręczna w jedzeniu. Jeśli kupisz spory krążek sera, jest on zazwyczaj dość dojrzały i szybko robi się rozkosznie miękki w środku. Ciepły, nabierany na bagietkę, jest doskonałym wstępem do obiadu, albo daniem kolacyjnym. Trzeba tylko lubić camembert. Wcale Ci się nie dziwię, że nie chcesz wychodzić w tę pogodę. Ja tak kombinowałam obiad,żeby zrobić z tego co było w lodówce. I w rezultacie zapiekłam cykorię (ja bardzo lubię) z szynką, a na deser zrobiłam naleśniki po węgiersku, chociaż przyrzekałam sobie, że słodyczy nie tknę. Ale były pycha. Jeszcze zostały na jutro. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pieczony ser camembert*
Top
Bottom