Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pieczony ser camembert*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 840154" data-attributes="member: 10341"><p>Do kompletu proponuję jeszcze przepis na camembert z czerwonym pesto. Jest doskonały. Przepis z miesięcznika &quot;Kuchnia&quot;.</p><p><strong>Składniki</strong></p><p><strong></strong>2 małe serki camembert</p><p><strong>Czerwone pesto</strong></p><p><strong></strong>1/2 szklanki suszonych pomidorów w oliwie (gotowe w słoiczkach)</p><p>2 ząbki czosnku</p><p>3 łyżki tartego parmezanu</p><p>3 łyżki orzeszków piniowych lub laskowych</p><p>łyżka koncentratu pomidorowego</p><p>6 łyżek oliwy z marynowania suszonych pomidorów ( ze słoiczka)</p><p>sól, pieprz</p><p></p><p>Miksujemy wszystkie składniki pesto.</p><p>Ścinamy górną skórkę sera i miejsce po niej grubo smarujemy pesto. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. na 10 minut. Podajemy na gorąco. Można posypać natką lub bazylią.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 840154, member: 10341"] Do kompletu proponuję jeszcze przepis na camembert z czerwonym pesto. Jest doskonały. Przepis z miesięcznika "Kuchnia". [B]Składniki [/B]2 małe serki camembert [B]Czerwone pesto [/B]1/2 szklanki suszonych pomidorów w oliwie (gotowe w słoiczkach) 2 ząbki czosnku 3 łyżki tartego parmezanu 3 łyżki orzeszków piniowych lub laskowych łyżka koncentratu pomidorowego 6 łyżek oliwy z marynowania suszonych pomidorów ( ze słoiczka) sól, pieprz Miksujemy wszystkie składniki pesto. Ścinamy górną skórkę sera i miejsce po niej grubo smarujemy pesto. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 st. na 10 minut. Podajemy na gorąco. Można posypać natką lub bazylią. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Pieczony ser camembert*
Top
Bottom