Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pierniczki toruńskie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lirene" data-source="post: 1652748" data-attributes="member: 864"><p>Jestem w trakcie pieczenia, ciasto na surowo jest bardzo mocno drożdżowe w smaku, wręcz niedobre. Czy ten posmak drożdzy utrzyma się po upieczeniu? Może mogłabym coś jeszcze zrobić z ciastem póki jeszcze nie włożyłam wszystkiego do piekarnika.</p><p>Do tej pory aż 50 g drożdzy dodawalam tylko do ciasta drożdżowego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lirene, post: 1652748, member: 864"] Jestem w trakcie pieczenia, ciasto na surowo jest bardzo mocno drożdżowe w smaku, wręcz niedobre. Czy ten posmak drożdzy utrzyma się po upieczeniu? Może mogłabym coś jeszcze zrobić z ciastem póki jeszcze nie włożyłam wszystkiego do piekarnika. Do tej pory aż 50 g drożdzy dodawalam tylko do ciasta drożdżowego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Pierniczki toruńskie
Top
Bottom