Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik Gigi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margetita" data-source="post: 217014" data-attributes="member: 650"><p>I ja też mam coś przeciw trzymaniu gotowego ciasta w folii.</p><p>To wspaniałe pachnące ciasto po prostu się tam kisi. Słodkie i wilgotne - wymarzone warunki dla pleśni i innych rozbójników.</p><p>Też zwaliłabym winę na mikroklimat w kuchni lub w ogóle w mieszkaniu.</p><p>Szczęśliwi posiadacze spiżarki!!!</p><p></p><p>Dlatego właśnie za drugim razem darowałam sobie to trzymanie w folii, lodówka to też według mnie nie lepsze rozwiązanie.</p><p></p><p>Małgosiu.dz., odżałuj, stało się.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margetita, post: 217014, member: 650"] I ja też mam coś przeciw trzymaniu gotowego ciasta w folii. To wspaniałe pachnące ciasto po prostu się tam kisi. Słodkie i wilgotne - wymarzone warunki dla pleśni i innych rozbójników. Też zwaliłabym winę na mikroklimat w kuchni lub w ogóle w mieszkaniu. Szczęśliwi posiadacze spiżarki!!! Dlatego właśnie za drugim razem darowałam sobie to trzymanie w folii, lodówka to też według mnie nie lepsze rozwiązanie. Małgosiu.dz., odżałuj, stało się. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik Gigi
Top
Bottom