Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik Gigi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hiena" data-source="post: 923395" data-attributes="member: 506"><p>Muszę się wpisac, bo co roku go robię i co roku mam z nim problemy. Nie będzie więcej prób.</p><p>Potwornie rosnie. Jest nie do opanowania. W jakąkolwiek blaszkę go nie wrzucę, rosnie potwór gigant. Po zmniejszeniu ilośc proszku do pieczenia robi się zakalec. Po tygodniu przechowywania pleśnieje. Może jak ktoś zagląda do niego, przewietrza go podczas krojenia to nie będzie pleśniał ale taki pozostawiony na tydzień sam sobie plesnieje. Kleistości piernika nie zauważam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hiena, post: 923395, member: 506"] Muszę się wpisac, bo co roku go robię i co roku mam z nim problemy. Nie będzie więcej prób. Potwornie rosnie. Jest nie do opanowania. W jakąkolwiek blaszkę go nie wrzucę, rosnie potwór gigant. Po zmniejszeniu ilośc proszku do pieczenia robi się zakalec. Po tygodniu przechowywania pleśnieje. Może jak ktoś zagląda do niego, przewietrza go podczas krojenia to nie będzie pleśniał ale taki pozostawiony na tydzień sam sobie plesnieje. Kleistości piernika nie zauważam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Piernik Gigi
Top
Bottom